BLOG

Ik ben Bernardus, de gids van Petra Busio 
Ik schrijf al vanaf 2000 met Petra. En begeleid haar zoveel mogelijk. Om de wereld weer een prachtige, zuivere mooie verlichte plek te maken. Lees deze blogs, dan kun je op jou manier lezen en helpen om mee te doen.

 

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam".

 

BLOG 13 Maandag 19 Juli 2021 Het is een gekkenhuis op vele vlakken. En. Echt het is met geen pen te beschrijven wat hier in Nederland allemaal uit die kelders komt. Het is heel heftig en schrikbarend. Een wereld zonder gevoel zonder Ethiek. Gewoon de harde blinkende munt was het belangrijkste. Verder geen gevoel. Het androgroom drinken is veel heftiger als iedereen denkt. En de waarheid is moeilijk te bevatten voor de gewone mensen. Alleen de mensen die wakker zijn vanaf het begin hebben mee gedaan met de waarheid. Het zijn geen wappies. Het zijn de Wakkere-intelligenten mensen die zo slim zijn om de waarheid boven tafel te krijgen. En geloof maar dat het echt de waarheid is. De gehele maatschappij zal dit inzicht gaan krijgen wat jullie al hebben. En jullie weten dat er geen andere weg is. Als de nieuwe weg. Er is ook geen weg meer terug. En dat moet je ook niet willen. Want die weg leiden jullie allemaal naar de afgrond. En daar is een groot gedeelte van Nederland veel te slim voor. Jullie licht werken hebben een inzichtelijk helder ver­mogen en jullie zijn ze gewoon te slim af. En dat wordt het belangrijkste stuk. De zwarte hoeden zijn doorgegaan met hun boeken en wijsheid.  Maar de witte hoeden hebben dat ook gedaan.

En die hadden ze niet aan zien komen. Jullie allemaal met jullie opgeschoonde lichamen, Dat niet meer resoneert met al die angsten en drukte. De mooie verlichte opgeschoonde lichamen weten dat hun wereld klaar is voor de 5 de dementie en dat laten de hoger resoneerde mensen echt niet meer van zich afpakken. Ook niet door een prik of een bewijs. Nee dat is toch niet meer van belang voor onze heldere geesten. Wij zijn daar al lang aan beland. Die tijdlijn is toch al ver van die oude angst en strijd. De wakkere mens is geen Wappie maar een verlichte zuivere ziel. Dat er niet meer mee bezig is om angstig te zijn. Omdat wij op een hogere frequentie zitten, een andere tijdlijn. En die tijdlijn is zover dat de wereld een prachtige wereld mag worden.

  • zonder geldzorgen.
  • zonder een gevaarlijke straling
  • met een prachtige natuur.
  • Vrijheid voor iedereen.
  • Zonder farma-industrie.
  • zonder E stoffen in ons eten.
  • zonder stoffen in drinken en lucht.


De wereld wordt mooi en lacht, de witte hoeden zijn dat nu voor de lichtwerkers aan het doen. Er zullen nog wel wat mensen wegvallen maar iedereen heeft een eigen keuze gemaakt. Dat ze daar erg in beïnvloed zijn. hadden ze zelf kunnen onderzoeken. Die kans heeft iedereen gekregen. De keuze was, voor jezelf kiezen of is al het andere belangrijker? En nu blijven straks alle mensen die voor hunzelf hebben gekozen. Dat wordt dan een heel andere wereld. Want hoe belangrijk wordt zelfliefde. In een liefdevolle wereld zonder Geld-strijd en dualiteit. Als alle reptielachtig en andere monsters van de planeet aarde af- gehaald zijn. Dan kunnen alle creatieve, liefdevolle, begripvolle, emphatische  mensen zichzelf te volle ontwikkelen. Hoe mooi wordt dat. Kiezen voor vooruitgang in plaats van geld en angst. LIEFDE is het antwoord..We gaan begrip hebben voor elkaar We gaan leren voelen en elkaar instralen met liefde en hoge frequenties zodat over een aantal jaren geen ziekte meer zal zijn op aarde: Liefde is de grootste genezer van alles en dat is van groot belang voor de toekomst. Een andere denkwijze is nodig op aarde en de lichtwerkers gaan daar alle mensen mee helpen. Dat is jullie werk jullie doel, mensen wakker maken en ze opleiden tot de mens die ze nu echt horen te zijn. Zonder angst, zonder stress zonder lichamelijke klachten. Vooral in liefde voor hun zelf. Bernardus Bedankt XxxxBlog 12 6 Juni 2021 zondag.

Prachtig weer en een helblauwe lucht. zonder wolken en zonder vliegtuigen.
En je ademt gezonde lucht in. Wat merk je meteen, zalig. Wat verteld dat over al die vliegtuigen. Van mij mag dat echt wel blijven. Je mag één keer per jaar vliegen per persoon voor een reis af vakantie. En voor je werk maar twaalf  keer incl. diplomaten. Dat zou de wereld al een heel stuk veranderen. want de auto ’s en de boeren krijgen van veel de “schuld”, maar door al die lock downs zijn we dus zodanig wakker geworden dat de grootste vervuiler de twee grootste voertuigen zijn. De containerschepen en de vliegtuigen. Wat zou dat de helft schelen. En als we dan ook nog het plastic vervangen. Elektrische energie gaan maken , met de gratis tesla energie. Dan zou de wereld er echt al heel anders uit gaan zien. De overmaat aan straling verminderen door de glasvezel. Zodat het weer rustiger wordt bij de mensen, en ze al weer blij kunnen zijn met minder stress. Er moeten Bomen, Bomen en nog veel meer bomen als het kan  Dennen naaldbomen. Zijn ook nog heel gezond om thee van te trekken.    Fijne dag Bernardus.

Blog 11 4 Jun 2021 Automatisch schrift Vrijdag Dag Petra,

Je armen worden al beter en Wouter Raadgever moet wel voorkomen. maar ze laten hem op een weekend vrij.
Want eigenlijk kunnen ze hem niks maken. Iedereen mag bloemen leggen. En iedereen mag (nu nog wel) een mening hebben. Er is wel veel meer beroering gekomen als dat ze verwacht hadden doordat ze hem vastgezet hebben. En samen met Jensen en Baudet is er bijna geen houden meer aan. Steeds meer mensen, nu vooral ook in de zomer laten hun TV uit.
Gaan lekker naar buiten. En komen weer in contact met de natuur.

Gaan wat meer op YouTube zitten. En soms zelf soms door het goddelijke gestuurd komen ze : filmpjes tegen van Jensen, Wouter Raadgever en de andere patriotten. Zien dan heel ander nieuws voorbij komen. Als waar ze de afgelopen jaar door de MS Media mee om hun oren zijn geslagen. De media is angst, haat, ziekte en verderf.

Maar er is een nieuwe geschiedenis van de mens. De mens is liefdevol, aardig behulpzaam te vertrouwen en vredelievend. En dat stuk is met de jaren veel sterker geworden. De strijd die ze willen en uitdagen komt niet. De mensen zijn in Nederland daar veel te wijs voor. Ze schrikken er eigenlijk van hoe ze geframd en gemanipuleerd worden. Alleen al omdat het establishment alleen hun zin willen hebben en dat is dus hun grote fout. Als het establishment de strijd loslaten zou hebben en vriendelijk zouden zijn. En ook de  met de lager geschoolden en de praktijk mensen erbij hadden betrokken. Zouden ze het vanzelf gedaan hebben. Maar dat mag het establishment nog leren. Die moeten eerst de entiteiten loslaten waar ze door gevoed worden,

Vrijdag 4 juni 2021  17dgd’s

De millennium doelen zijn op zich een hele mooie doelen. Om de wereld mooier te maken. En een schoner en beter milieu: Dat wil echt iedereen wel. Ik heb de millennium doelen wel eens uitgeschreven tegen de natuurwetten en hoe de goddelijke werelden moeder aarde het samen zouden willen doen. En dat is zelfs een prachtig streven.

Maar dat is maar net tegen welke kant je er naar kijkt. God wil iedereen gelukkig zien. Dus die zal alle kanten bekijken zoals vlakken van een kristal. Maar het draaiboek 20-30 en dan de millennium doelen is een geheel andere richting, want die kijken alleen en echt heel alleen maar voor zichzelf. En dat was in het begin niet. Ik ben in Amsterdam en in Brussel naar die dagen geweest dat de millennium doelen geïntroduceerd werden. En tot mijn grote verbazing was er zo i zo al geen één persoon de lager geschoold was dan de HAVO. Was het dan al niet de be­doeling dat lager geschoolde er aan mee gaan doen. En dat vond ik al heel raar. We werden daar ook een prachtige worst voorgehouden. Dat het allemaal zo prachtig zou gaan worden. En iedereen hoog geschoolde geloofde dat stellig. En nu zijn ze ermee begonnen en je voelt natuurlijk wel dat de pandemie de aftrap was. Hun doelen van het establishment zijn geheel andere intenties en verdien-modellen dan als ze in eerste instantie hadden verteld, er zijn duizenden mensen voorgelogen. En die geloven ze misschien nog steeds.
Die zijn ook nog niet wakker. Helaas.    Bernardus.

 

 

Blog 10     31 mei 2021 Maandag.

Wat is er echt met die schepen aan de hand?

 
De containers bevatten veel te veel wat het daglicht niet kan verdragen. Rotterdam is een overdracht van het establishment vanuit de tunnels gelijk op de boot. En dat ziet niemand. Want het is allemaal elektronisch. Dan is het toch niet zichtbaar. Mensenhandel. wapenhandel, illegaal drugs handel. En nog veel meer. Organen en dieren. En alles wat niet mag. Nederland is een Speelhol van de Cabal. Maar nu alles naar het licht komt, komt alles vrij. En god legt gewoon voor de tweede keer een schip dwars. Omdat het naar het licht moet komen en wij denken dat kan toch niet. Maar hij kan alles. Wat gezien moet worden gaan wij zien. Dus de ogen open houden. Want weet het maar.

Wat gaat er met de ongevaccineerde gebeuren als die met de gevaccineerde in aanraking komen ?

Inderdaad de eiwitten vermeerderen zich. En ze krijgen steeds minder weerstand op wat de wereld brengt. En daarom worden ze steeds zwakker. En dan worden ze nog zieker en willen ze weer een spuit en daardoor veranderen veel mensen, ze kunnen niet meer voortplanten, ze worden ook niet meer beter. En ze gaan alleen in de achteruit. De niet gevaccineerde blijven gelukkig ver van de eiwit problemen en blijft daar ook maar ver vandaan. Dat is de grote schifting,  maar er gaan er ook veel geen spuit meer halen. Want uiteindelijk begrijpen de meeste wel. Dat ze om de tuin zijn geleid. En dat gaat verder gelukkig niet meer gebeuren omdat het establishment dan geheel ontruimd is en van de aarde is weggeveegd.  En dan gaan we in stilstand.  Dit wakker wordt moment is heel gevaarlijk.

En dan komt er steeds meer naar boven, dat het een grote boevenbende is. En dat gaat op een gegeven moment de gehele wereld zien. Maar daar is tijd voor nodig. Omdat de lichtwerkers het donker overal aan het uittrekken zijn.
Komt het langzaam overal aan het licht.

En laten ze zichzelf. gewoon pakken want als je niet bezeten bent. Wil je een mens zijn geen monster en dat maakt het voor hen moeilijk.  Want als je monster eruit is ben je weer gewoon. Maar je hoofd is geheel misbruikt. Door al die uitdrijvingen komt er rust op aarde. Door licht op alles en om ons heen te zetten. Ga het zwart weg exosisme is nu echt nodig om ons weer bij de normale mensen te brengen. En in Nederland zijn er heel veel bezeten mensen die bezeten zijn door monsters en reptielen. Door ze eruit te trekken in de nacht. Wat de 144.000 engelen nu aan het doen zijn wordt het weer stil en zuiver op de wereld. En het werd tijd?

BLOG 9  Zondag 30 mei 2021

Bernardus mag ik met je schrijven? Hoi meid. Ja je bent er bijna. Zo ze dimmen al in. Want het licht gaat overwinnen. Trouwens,  we hebben al gewonnen. Als je al je elektriciteit uit laat. Kun je het al voelen. De energie is mooi. Mooie blauwe lucht. De energie bij de dieren en op het land. Alles  groeit en  bloeit. Dus de liefde van het land en de dieren en de lucht kun je weer voelen. Ze krijgen de mensheid niet plat. Als we met zijn alle niet in de nacht de entiteiten eruit getrokken hadden dan had het nooit tot een oplossing gekomen. Dus weet dat we en jij er allemaal aan meegewerkt heb. Maar op een andere laag dan de meeste verwachten, En zachtjes aan gaan ze allemaal voor het tribunaal. De MS media verteld daar niks over dat mag niet van de M W Order,  maar maak je niet druk. Want ongeveer de helft van die ander is ook al weg.

Alles gaat weer een beetje naar het oude. maar dat is maar schijn.
Want de wereld zet nu door. We gaan het oude zo niet doorzetten. Want er zijn veel mensen die op deze manier niet meer willen doen. Het Vertrouwen is weg.
Bij ziekenhuizen en huisdokters, het vertrouwen is echt weg door alle maatregelen. Je mag niet meer dansen, eten, gezellige dingen doen. En plicht opleggen die niet mag. Het ging alle grondwetten te boven. Nu is de tijd als geen ander om die herhaling te voorkomen. Het wordt tijd. De Scholing, de medische lagen, de goede Basis voor een gezin, de Boeren, de leraren, het personeel op vele vlakken. Dat onder dwang een spuit het moeten halen anders valt en ontslag, of in ieders geval de angst daarvoor. Dat mag nooit meer gebeuren Wat van belang is. is liefde mag belangrijker worden dan geld. de top gaat af.

De weg naar de nieuwe wereld gaat echt niet door het M w o gebeuren. Want de schijn dat hun de natuur gaan redden is natuurlijk onzin. Want dat zijn juist de mensen die daar juist hun geld mee verdienen En daar is de liefde ver weg. Als je naar hun gezichten kijkt, zie je het al, als we nu toch aan het rollen zijn als licht werkers, moeten we door rollen en blijven rollen. Alles omgooien. Een beter systeem. Maak een andere soort regering van met een consent systeem. Iedereen mag het ermee eens zijn anders gaat het gewoon niet gebeuren. Nu door geld en bondjes maken en lobbyen om hun zin door te drijven. Daar gaat precies heel de wereld op kapot. We gaan in liefde en vertrouwen met liefde voor de mensen werken. Niet met gevaarlijke mensen met een dubbelen agenda. Het gaat anders komen. Eerst komen er nog veel zieken door de vaccins maar dat gaat over en voorbij,  gelukkig.

Een de ongelovige mensen eerst wakker maken met de waarheid en zichzelf weer terug laten vinden met eerlijk nieuws en een andere maatschappij. Er zijn nu zelfs mensen die denken dat ze zonder spuitje niet buiten kunnen en mogen. Echt hé. De mensen die aan de TV gekluisterd zitten zijn zodanig gehypnotiseerd. Dat ze het rustig en met beleid geholpen mogen worden anders worden ze nog boos ook. Die denken dat wij het niet goed zien. Maar een epidemie is heel anders. Als wat hun in hun angst en hypnose heeft gezet. Ik zie mensen om me heen. Ik heb er echt gewoon medelijden mee. Want die zitten nog steeds binnen in hun angst. De Ms media moest echt een heel ernstige schop onder hun kont krijgen. Echt bij de beesten af. Wat ze de mensen aan hebben gedaan.

 Dus weet dat het allemaal gaat komen. We zijn er allemaal aan toe. We moeten het zo nooit meer willen. Geld= niks. geld = macht. Maar dat is in deze nieuwe tijd anders. Want het is tijd om op te schonen. Als wij als klein landje nu eens laten zien waar we groot in zijn. In vrede met de wereld, Batavenland en alles op de rit zetten. Een mooie nieuwe wereld. Ook voor de nieuwe tijds kinderen.
 Ook voor de mensen die de mooiste prachtigste ideeën hebben. En wereld met vooruitgang  voor iedereen. Wij zijn een Goddelijk licht in een menselijk lichaam. Het wordt tijd dat we dat Goddelijk licht met zijn alle gaan gebruiken en wegzetten als een matrix van groot licht. Zoals het hoort. niet meer met de boom van goed en kwaad. maar met de boom van het mooie LEVEN. Amen
Blog 8 28 mei 2021

Bernardus wil je a.u.b. met me schrijven? Ja natuurlijk Petra. want ik wil je graag gelukkig zien. En daar worden wij gidsen en helpers ook blij van. Daarom zijn we ook zo zichtbaar op dit moment dat jullie licht werkers beter weten dat jullie geholpen worden. Er gebeurd op dit moment zoveel. Dat het bijna niet meer te behappen is. Alle landen zijn nu aan het draaien. Alle landen zijn nu de reptielen en monsterachtige entiteiten aan het losmaken en naar hun eigen planeet dan het terug sturen. En dan. Dan blijven er natuurlijk veel lege mensen zonder entiteiten over, En die mogen dan weer gaan leren om mens te worden. en dat valt niet mee. Omdat ze gewend zijn geweest om verdeel en heers te spelen en ze mogen nu leren, ik ben ook een mens van binnen. Ze mogen weer leren voelen,  ook al zijn ze gevangen toch leren om zichzelf te vinden. En hun zelf weer in de ziel te vinden en vergeving en berouw te vinden in zichzelf. Dat zal niet meevallen en vooral niet voor de elitekinderen. Die hebben met hun blokkades al van alles bijna vanaf de geboorte geleerd om geen gevoel te tonen

Nu. is het tijd aan hen omdat te leren. En dat valt in het begin echt niet mee. Maar wel mooi dat ze dat ook nog mogen leren hier op aarde. Weer helemaal onder aan de lader. En als de bovenste laag weg is van de aarde. Mogen de liefdevolle mensen leren om te groeien in liefde zonder een ander geweld aan te doen. Moeder aarde en de mensen mogen weer in liefde gaan handelen. Als geld geen issue meer is. En standje overleven hebben we ook niet meer nodig. En we mogen gaan doen waar we blij van Worden.
Wat zou jij dan willen gaan doen?

En waar wordt jij dan blij van?

Dat heeft nog even tijd nodig voor de gewone tv mensen in de liefde te krijgen. Want die wisten echt niet dat ze zelf ook nog mogen leven. Dus daar mag je eerst tijd aan spenderen om ze wakker te maken. Dat de innerlijke liefde mag gaan stromen. Het moeten is weg de verplichte toestanden zijn dan weg. En je mag eigenlijk eens voor jezelf gaan kiezen. En wat zou jij nou graag voor jezelf en misschien ook voor de mensheid en de aarde willen gaan doen?

Als geld in het geheel geen rol meer speelt. Dat je mag genieten van je tijd hier op aarde. Dat je mag leven naar jou eigen standaard. Misschien wil je me van je hobby je beroep maken of wil je eerst een halfjaar rust. En dan je droom volgen wat je je hele leven al zou willen doen. Of je doet je werk graag en je blijft lekker werken maar dan wat meer vakantie of zo. Bedenk wat jij nodig hebt en Waar jij nou helemaal blij van Wordt.  

Onder het juk vandaan. Alle rijke mensen gaan eigenlijk weg. We gaan allemaal een rijk gevoel krijgen. We mogen alles maar ook niks. We mogen samenwerken maar je mag ook alleen. De vrijheid wordt vanaf nu dan je allerbelangrijkste bezit evenals je gezondheid. De zorgverzekeraars vallen weg en de farmaceuten gaan weg. En er komt een voorportaal bij de huisarts dat via de gemeenten zullen gaan lopen. Over een aantal jaren zullen er bijna geen zieke mensen meer zijn. Want zonder stress en angst,  zonder chemische middelen zal er bijna geen ziekte meer zijn. Want het establishment heeft daar voor gezorgd.

BLOG 7 27 mei 2021 Hoi Petra Hoe is het, je bent op de goede weg. En hoeveel monsters heb jij er al uitgejaagd. Vele honderden. Daarom ben je zo moe. En voel je dat je veel moet loslaten en dat is prima gedaan. We zijn al een heel eind. Vele rollen zijn al aan het draaien. Nu gaan we met Nederland beginnen. Jullie lichtwerkers werken in de nacht En wij pakken het van jullie over. En dan veranderd alles in het land. Ze weten al dat het over is. En ze vechten er ook niet echt meer tegen. Ze gaan allemaal terug naar hun eigen planeet en dan gaat de aarde bewoond worden met lichtwerkers en wordt alles heel mooi. Je bent er flink tegenaan gegaan vannacht. Daarom sliep je slecht. Dat geef niks. dat haal je nog wel in.
Je komt er wel. Je blijft gewoon mensen één voor één wakker maken. En die jou niet geloven. Of ze gaan dood of ze komen ooit nog wel terug of jij laat ze zelf los, ook goed

Het is een moeilijke rare tijd. niemand is op dit moment te vertrouwen, En je weet het niet goed. Vertrouw maar op ons. Wij staan jou bij. Je laat de komende 3 dagen veel energie los. En dan is ook je schouder/armen pijn over. En jouw witte Bizon sta jou ook bij. Je bent er een beetje moe van . Geef niet rust maar veel uit. En probeer er maar goed in je lijf te blijven. Er vallen nu veel slachtoffers. Van de schaduwkant en goede aan de goede kant. Straks als alles voorbij is, zal je nog versteld staan wie allemaal een injectie heeft genomen. Waar je het echt niet van verwacht. Maar het komt allemaal goed Ook al vind je dit moeilijk te rumoerig buiten, laat de wereld maar even los. Jouw tijd om de wereld mooi te maken komt.

Blog 1
Word – 13,7 KB 107 downloads
Blog 2 Als Je Klaar Bent Ga Je Dood
Word – 14,1 KB 121 downloads
Blog 3
Word – 15,5 KB 104 downloads
Blog 4
Word – 17,1 KB 112 downloads
Blog 5 19 Mei 2021 Liefde
Word – 14,0 KB 103 downloads
20 Mei 2021 Blog 6 Menselijke En Natuurlijke Universele Waarden En Normen
Word – 15,1 KB 107 downloads
Automatisch Schrift Blz 2 1 aug 2020
Afbeelding – 488,2 KB 302 downloads
Automatisch Schrift Blz 3 3 aug 2020
Afbeelding – 497,9 KB 308 downloads
Blz 1 24 07 2020 Automatisch Schrift
Afbeelding – 487,5 KB 310 downloads
Automatisch Schrift Blz 4 4aug 2020
Afbeelding – 440,3 KB 308 downloads

Meditatie maart 2020
Audio – 34,0 MB 524 downloads
DE WERELD VERANDEREN
Word – 58,8 KB 385 downloads
Burn-out Kaart
PDF – 131,6 KB 455 downloads
5 G Meditatie En Visualisatie Verbeterd
Word – 158,2 KB 427 downloads
De Kracht Van Slaap 2 Sept 2019
Word – 40,3 KB 446 downloads
Het Is Tijd Help Het Dierenrijk
Word – 3,2 MB 426 downloads
Grondingsmeditatie 2
Word – 14,3 KB 417 downloads
Levenswijsheid
Word – 107,7 KB 473 downloads
Milleniumdoelen en natuurwetten Klaar. 08-01-2018
Word – 151,0 KB 494 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.