BLOG

Ik ben Bernardus, de gids van Petra Busio 
Ik schrijf al vanaf 2000 met Petra. En begeleid haar zoveel mogelijk. Om de wereld weer een prachtige, zuivere mooie verlichte plek te maken. Lees deze blogs, dan kun je op jou manier lezen en helpen om mee te doen.

 

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam".

 

We zijn gestart!       LEES HIER AL MIJN OOIT GESCHREVEN BLOGS

01-10-2023

Lieve mensen, we gaan enorm leuke nieuwe dingen doen. Allereerst heb ik het fantastische nieuws dat we een school voor lichtwerk zijn gestart, waarin gewerkt wordt met docenten met een enorme expertise in hun vakgebied. We werken met modules, wat inhoudt dat je bij de modules aan kunt sluiten die je aanspreken én je kunt ook een heel lesjaar volgen. Voor ieder wat wils dus.

Er komen ook acht bezinningsavonden en op maandagmorgen een meditatieochtend als vanouds. Omdat ik nu de school ben gestart, heeft dit gevolgen voor mijn praktijk. Namelijk dat de consulten vanaf nu op maandag, dinsdag en woensdag plaats gaan vinden. En De scholing vindt plaats op woensdag, donderdag en vrijdag. De Pannehoef wordt verbouwd en daarom is het dit jaar in Arendshof 2 Oosterhout. Daar gaan we gebruikmaken van een prachtige ruimte en daar is alles wat we nodig hebben. We beginnen gewoon weer bij het begin. Zo kan iedereen zijn eigen energie leren maken en gaan stromen en ontwikkelen. Je wordt er een blij mens van en het is een investering in jezelf.

Graag tot gauw in mijn praktijk of op de school voor lichtwerk. De website is al in de lucht en wordt door de mensen van Bruist nog geheel vervangen. Je kunt ons volgen op Facebook en straks kun je ook een nieuwsbrief aanvragen.

Kijk eens op de website www.schoolvoorlichtwerk.nl of vraag informatie aan via info@schoolvoorlichtwerk.nl. Dan mail ik je persoonlijk terug.

Groetjes Petra Busio

Zomer in het land

Zomer in het land, bruin tintje, huis winterklaar maken en je rust pakken. Goed boek lezen. We zijn altijd naar buiten gericht. Wat vindt de ander?

Naar binnen gaan is meer dan mediteren alleen. Het wiel van het leven. De vier seizoenen, maanstanden, aarde, water, lucht en vuur zijn de elementen. Het meedraaien met de acht natuur- feesten. Als je je meer bewust bent van het leven op zich, begrijp je ook veel beter wanneer de tijd rijp is voor het fruit en wanneer het tijd is om te zaaien. Want dat gaat in de natuur zo.

Als je leeft als de natuur, gaat je leven veel meer als vanzelf. Dan hoef je niet te vechten tegen de elementen, maar je stroomt met de elementen mee. Of je dat nu doet in je gewone leven, in je praktijk, op je school of in je bedrijf. Stroming maken op de natuurlijke manier blijft veel beter goed gaan en het laat je wiel draaien.

Veel succes. Begrijp je dit stuk niet of wil je graag een motivatiemiddag in je bedrijf of in een groep? Bel mij dan. Allemaal een fijne vakantie gewenst.

Groetjes Petra Busio

Natuurreligie

01-05-2023

De Barden, Ovaten en Druïden zijn de drie lagen van de Obot, de verpleegsters van de natuur. Dat is de natuurreligie van de groep bij stoneage. Ik ga daar in juni een ceremonie bijwonen en als het ware ‘dansen tussen de stenen’, zoals in de serie Outlander.

Ik zit nu zelf in het tweede jaar bij de Ovatengraad. Dat gaat vooral over de bomenleer, de heilige natuur waar wij mee werken vanuit het Ogham boek. Deze bosreis spoort je aan om de taal van de bomen en planten in het bos te leren door direct contact te maken met hun innerlijke essentie. De Ogham is de oudste manier van definiëren of in de volksmond voorspellen hoe het gaat komen. Je connectie met de natuur wordt dieper en je leert je eigen gevoel beter kennen en raakt erop afgestemd. Je voelt dat je ook een natuurwezen bent.

Word niet digitaal, maar blijf natuurlijk, omdat wij anders de connectie met Gaia kwijtraken. Dan gaat onze sprankeling weg. Laten we vooral menselijk op een levende wereld blijven.

In liefde voor de natuur.

Petra Busio

Chakra’s en klanken

01-04-2023

De chakra’s zijn je levenswielen die je levensenergie overal naartoe sturen. En iedere chakra heeft zijn eigen trilling en zijn eigen klank. Deze woensdagavond staat geheel in het teken van jouw klank.

We gaan kijken, voelen en experimenteren wat de klanken met jou doen. En een stukje stembevrijding. En een stuk loslaten via de klank. Regressie wordt ook gedaan met klanken. Sjamanen werken met de lage trommels en dit is niet nieuw, het is de oudste weg naar healing.

Daarom hoort het ook bij energetische therapie.
Je zal verrast zijn en voelen wat het met je lichaam zal doen. Trilling is gezondheid en stilstand is ziekte. Je krijgt er ruimte, rust en gronding van.

Petra Busio

Moedig op je pad

01-03-2023

Het medicijnwiel: Dit is een heilige cirkel waarin de vier windrichtingen en de vier elementen zijn aangegeven. Het is een plek waar je beseft hoe verbonden je bent met de aarde en de natuur en geeft de kringloop van de kosmos weer. En hoe verbonden zijn zij met ons.

Harmonie:

Door de eeuwen heen wordt het in vele culturen gebruikt.om harmonie en welzijn in jezelf en in je dorp te creëren. Zie bijv. Stone age.

Door in elke richting te gaan staan en de vier richtingen symboliseren de vier stappen die jij neemt om krachtig en wijs te kunnen handelen. Reflecteer je op jezelf. Wie ben je? Wie ben je aan het worden? Wat doe je met je leven?

Plek:

Kies voor je medicijnwiel een plek uit die je elke dag kunt bezoeken. En ga ervan uit via het zuiden het medicijnwiel binnen te stappen. De Munay-ki is een geschenk van de Inka’s vanuit het ‘veld’ één meter boven de grond zullen je oude DNA vernieuwd worden als met een kwantumsprong. Om generaties te genezen en voor je toekomstige zelf.

Het Zuiden,

wind, met de Slang Sachamama, neemt je mee om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt verwerkt en losgelaten, dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken.

Het Westen,

aarde, met Jaguar Otorongo, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je meer de ruimte.

Het Noorden,

water met Kolibrie laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen.

 Het Oosten,

Vuur met Adelaar, zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven.

Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw levenspad te blijven.

Maak voor jou eens ruimte voor wat er écht toe doet. Laat je inspireren door American Indiaans of de Inca’s.

Want zij voelen nog verbondenheid met alles wat leeft. Want ‘Je kunt op elk moment van elke dag beginnen met anders denken’. En vooral voelen en weten.


Mediumschap in de Pannehoef

21-12-2023

december is altijd energetisch een speciale maand. Daarom hou ik in de kleine zaal in de Pannehoef op 21 december van 20.00 tot 22.00 uur een reading. Ik werk zonder inductor.

Maar ik stem mij volledig af op de goddelijke wereld en laat ze door mij heen praten. Wat willen ze jullie vertellen. Rond de kersttijd is de sluier dun. En de zielen aan de andere zijde willen zich graag even met jou verbinden. Het is een spirituele speciale avond. We gaan ook in samenwerking met de engelen werken. En alle andere speciale helpers en Gidsen. Die jou helpen hier op deze leeraarde.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Geef je dan op via mijn website. En geniet van de engelen energie en de familie van je eigen zielengroep.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

‘Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam.’

Fijne kerstdagen. Petra Busio

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Innerlijke schoonmaak

01-09-2022

“Negentig procent van het werk dat ik doe bestaat uit een soort innerlijke schoonmaak”, vertelt energetisch therapeut Petra Busio. “Zo help ik mensen met het oplossen van oude trauma’s en blokkades uit het verleden.” En dat is niet het enige wat ze doet. “Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen en er samen met hen voor te zorgen dat hun hart en ziel weer verenigd zijn.”

Dit doet Petra onder andere via een-op-een sessies en ze loopt over van de ideeën om nog meer mensen te kunnen bereiken. “Zo organiseer ik bijvoorbeeld zes keer per jaar zogenaamde ‘vlindertransformatiereizen’ waarbij vier personen tegelijkertijd via meditatie en klanken op transformatiereis in zichzelf kunnen gaan.” Daarnaast start Petra binnenkort met maandelijkse groepssessies op de woensdagavond met elke keer een ander thema. “Ik merk dat er heel veel behoefte is aan dergelijke activiteiten, vandaar dat ik ook inspeel op deze behoefte.” ‘Ik weet wat ik doe’ Waarvoor je ook aanklopt bij Petra, je kunt ervan uitgaan dat ze precies weet waar ze mee bezig is. “Mede dankzij mijn jarenlange ervaring in mijn vakgebied, maar ook doordat ik mij continu verder blijf ontwikkelen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovendien geef ik les in mijn vakgebied, want ik vind het geweldig om mijn kennis met anderen te mogen delen.” Zelf volgde Petra ook een hbo-opleiding in haar vakgebied, waardoor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is. “Nog een bewijs van het feit dat ik niet zomaar iets doe, maar dat mijn werk ook echt door de medische wereld wordt erkend.” Of je nu aanklopt met een burn-out of reuma, een brandwond of een traumageval, maakt voor Petra niet uit. “Ik help iedereen die bij mij komt het zelfgenezend vermogen van hun lichaam te bevorderen en weer goed in hun levensenergie te komen. Dat geeft vervolgens ook mijzelf weer nieuwe energie.” Petra Busio

Stappenplan eindspel

01-06-2022

We hebben een onsterfelijke ziel die al honderden levens meegaat. In onze blauwdruk staat beschreven wat we nodig hebben om naast onze laatste stukjes trauma van dit leven en oude levens ook je oude vier familie generaties in je lichaam op te lossen. Het laatste stuk proces waar nu de gehele wereld mee bezig is.

Dit verhaal is vooral voor de mensen die hieraan mee resoneren. Wat er in de toekomst kan gebeuren? Alles stopt, winkels dicht, gasprobleem, chemtrails weg, vervoersproblemen, bio boeren, inrichting planeet aarde, blikwerk eten, banken en systemen gaan plat, internet-starlink, geldsysteem gesara-nesara, lobster account, MSM plat.

Dit is het eindspel van de grote verandering, Er is niks zoals het je voorgespiegeld is. Alles komt uit een soort van hypnose, daarop volgt een grote rouwverwerking. De waarheid komt nu in het licht. Het is nu de bedoeling dat vooral de lichtwerkers de mensen door deze periode heen gaan helpen. Gewoon voor je buren en de mensen die je na staan en/of je hulp nodig hebben.

Blijf ze troost bieden, veiligheid bieden. Wij lichtwerkers zijn op dit moment op aarde om juist die mensen te helpen. Door deze positieve transformatie heen de verandering voor de aarde te volbrengen. De positieve manifestatie vast te houden en je niet mee laten gaan in de lagere trilling, gaan we met de aarde en de eerste verlichte mensen naar de verhoogde trilling. Die nu de aarde positief mag laten draaien zodat de lage trilling weg gaat. Zodat je weer omringd wordt door mooie dingen. Dat kan in de huiselijke kring zijn. Maar dat kan ook op zakelijk of liefdesgebied zijn. Je zal wat er op je pad komt als een nieuw geschenk ervaren en verwelkomt het met open armen. Het kan symbolisch zijn dat het lijkt alsof je iets verliest. Maar dat het uiteindelijk positief voor je als een cadeau zal uitpakken.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Heb geduld! Petra Busio.

Manifesteren

01-05-2022

Voor we een nieuwe wereld creëren mogen we met zijn allen eerst gaan visualiseren (in je hoofd bedenken) wat er beter zou kunnen. Bijvoorbeeld: focus op gezondheid, biologisch eten, meer bomen, liefdevolle mensen, vrede, vreugde, gezuiverde wereld, betere gedachtes, luisteren naar je eigen lichaam, luisteren naar de aarde, liefde voor de aarde, minder milieuvervuiling, spullen hergebruiken, liefde voor het kristallenrijk, het plantenrijk en het dierenrijk. Zodat het mensendom wat minder dom wordt.

En tot besef komen dat het vanuit jouzelf wordt geprojecteerd. Dus iedere negatieve gedachte is een negatieve manifestatie, iedere angstgedachte is een negatieve sturing. Het is dus van groot belang om een positieve staat uit te sturen. Zo werkt het met jouw Quantum energie. Alles begint bij jezelf.

Als we NU allemaal onze positieve energie gaan laten stralen, trekken we alles naar een hoger plan. Luister naar jezelf, openbaar je positieve energie. En verenig jezelf weer terug met de natuur. Haal jezelf eens weg uit je sleur. Zoek de zon op, geniet van de buitenlucht, bekijk een dier. Geniet van alles wat er ontluikt. Bloemen, gewassen, vruchten. Het echte leven haal je niet van de tv of internet. Maar stap naar buiten het echte leven in. Voel, ruik, zie, proef, hoor, weet en geniet ervan.

Overbelast niks maar geniet in de rust. Groetjes Petra Busio

Havana Syndroom

01-04-2022

Er zijn meer dan 1.300 ziektes en een ervan is het Havana-syndroom. Dit komt veel voor bij Corps Diplomatiek. In vergaderingen die belangrijk zijn voor de wereld. Wordt er door overmaat aan straling heftige ziektebeelden waargenomen. Daar is plotselinge doofheid er een van.

Ik heb Floww Stralingsdeskundige 1 en 2 gedaan. Bij lichte stralingsziekte zijn de klachten vooral: vermoeidheid, soort griepverschijnselen. Imploderen van vaten, klachten van hart- en vaatziekten, onbalans in het lichaam, longproblemen en beroerte enz.

En het Morfogenetisch veld raakt daar ook vooral door ontregeld. Vogelsterfte en vereenzaming bij jongeren ”het niet meer met elkaar verbonden kunnen voelen” is daar ook een hoofdzaak van.

Daarom, als je klaar bent met straling en zo met al je beeldschermen, altijd daarna heel goed gronden. Door je voeten te aarden en je ademhaling naar je onderbuik toe te brengen, je navel gaat naar buiten als je inademt. Zeker 3 tot 5 ademhalingen diep volhouden. Dan kan straling, elektriciteit- trilling en lichaamsspanning weer vrij de grond in. Dat komt anders tot stilstand in je lichaam. Dat kan vermoeidheid en krachtverlies of een burn-out tot gevolg hebben.

Wij bestaan voor een groot gedeelte uit vocht. En als de spanning de grond in gaat worden wij mensen daar een heel stuk rustiger van. Het is o zo belangrijk. We blijven er een heel stuk gezonder door.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam." CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Geniet van het voorjaar. Groetjes Petra Busio.

Gedonder of wonder

01-02-2022

Ik heb er even aan getwijfeld maar ik ga dit verhaal toch publiceren.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Op 4 december 2021 is het gebeurd. Mijn man en ik lagen op bed we hadden samen een lichte griep. Mijn man heeft zijn telefoon naast het bed liggen. En via de telefoon kwam een krachtige straling die ging door mijn man zijn rug zo naar de voorkant van zijn maag, en ging toen door mijn achterhoofd. Ik was meteen doof. We zaten meteen rechtop in bed. Ik had gelijk hele erge hoofdpijn. Ik dacht “dit ga ik niet overleven.” Maar op dat moment kwam er een groot wit licht naast mij staan. En die draaide de straal met straling. En die veranderde mijn hoofd vanbinnen.

En hij zei “Het duurt wel een tijdje maar alles komt weer goed met jullie”. Want als wij van de goddelijke wereld willen dat jullie eerst je taak hier op aarde af mogen maken. Zijn wij de witte energie altijd sterker. Zonder ons zou de wereld niet bestaan. Daarom heb er maar vertrouwen in.

Mijn man heeft daarna nog een week in het ziekenhuis gelegen. En ik heb na vier weken ongeveer weer 40 % van mijn gehoor terug. Maar we zijn er nog niet.

Imploderen van straling lijkt veel op corona maar is het niet. Wel dezelfde soort klachten, maar het is niet hetzelfde. En moet met imploderen toch anders behandeld worden. Dus geen telefoon meer op onze slaapkamer.

Want ze weten je te vinden. Weet het. Petra Busio

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Ascentie

01-01-2022

Evolueren, groeien, je kansen aangrijpen, uittreden, volwassen worden, naar een hoger niveau stappen. De overgang naar 5D. Het zal je gaan leiden naar je hoogste waarheid. Je kracht en potentie.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Allereerst iedereen een gelukkig en vernieuwend 2022.

En we bewandelen allemaal dat pad, het is namelijk het proces van bewustwording. Je krijgt een verhoogde gevoeligheid en je bewustzijn verhoogd. Je wordt liefdevoller en je krijgt meer compassie en empathie.

En vooral je zintuigen worden gevoeliger en soms zelfs tot overgevoeligheid toe. Je bent steeds beter afgestemd ook met wat niet goed resoneert. (Invoelen van de trilling).

Je gaat ook weer je basis roots opzoeken. Je innerlijke kracht de natuur, maar ook de maancycli, de zee, rust. Je gaat innerlijk loslaten, oude trauma’s, oude onderdrukte emoties willen eruit. Soms zelfs naar je vorige levens.

Ik werk daar in kleine groepjes mee, max 4 personen. Het hogere bewustzijn heeft het nu druk, Je Intuïtie en je paranormale gaven verhogen. Je hoofd wordt drukker. Gronden en oefenen om je geest stil te maken is Nu heel belangrijk. Door je vertrouwen te blijven houden. En je hart te vertrouwen en je uitdagingen of moeilijke stukken te zien als overwinningen zal je bij je doel komen. Daarom mag je in je kracht blijven staan.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

 

De Bron

01-12-2021

We hebben alles om te creëren. We hebben alles al in onze bron. We mogen het nu gaan manifesteren. Als je echt gaat connecten met jezelf. Je eigen gevoelens, de verbinding met je eigen ziel. Door alle positieve emoties de overhand te geven.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Ga je weg bij je eigen lichtje. Door frustratie, pijn, verdriet los te laten komt er ruimte voor de echte bron, jouw eigen innerlijke licht. Dan gaat je vibratie omhoog en manifesteer je je in jouw eigen vijfde dimensie.

Door zelfreflectie zul je jezelf opruimen.

En je gevoelens zullen leren om positief te zijn, niet om je down te maken. Door los te laten. Connecten wij ons hart-ziel-hoofd weer met elkaar en maken we de balans op om onze vibratie of trilling in frequentie omhoog te halen om zo blij te blijven.

Gaan we voor een godloos leven of een bezield leven. Als we het negatieve loslaten kunnen we alleen verder naar de vijfde dimensie. Dus laat dat voor 2022 je eigen innerlijke Bron verwarmen.

Het grote Ontwaken

01-11-2021

Jouw grote ontwaken zal komen als je tot diepe inkeer komt. Daar is afstemming en bezieling voor nodig. Maar hoe doe je dat? Je gaat ontspannen zitten en laat alles in je hoofd los. Doe als het ware alle lichtjes uit in je hoofd en dan ga je zakken als een vallend blad aan de boom. Je ademt eerst alles uit en dan rustig naar je navel toe. Je laat je steeds dieper naar binnen gronden. Zo kom je steeds dieper in jezelf. En dan zit je in je bekkenbodem, “in de kom des levens daar huist je ziel.” Dat is van heup tot heup.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Dan mag je eerst leren om je daar thuis te gaan voelen. In het begin moet je eraan wennen, al je gevoelens, je anima en animus, kindsdelen, oude levens, alle oude emoties zitten daar opgeslagen en dat voelt soms ongemakkelijk. Het is zaak om dat allemaal los te gaan laten zodat je jou authentieke zelf kunt gaan worden. En steeds als je opnieuw naar binnen keert lukt het steeds beter om daar langer te blijven. Soms zul je verdrietig worden en soms boos. Het is dan zaak om dat op dat moment te gaan uiten. Door te huilen of boos op een kussen te gaan slaan. Of wat er nodig is om daar stroming in te krijgen.

Al je levens en verschillende lagen komen langzaamaan tezamen en dat maakt jou steeds meer heel. Het is een hele weg te gaan. Ik heb deze weg gelopen en ben er veel meer mens van geworden. Ik kan mij niet herinneren dat ik wel eens ziek ben geweest omdat ik mijn eigen zelfvermogend genezende energie aanzet. Het is geen geheim en ook geen wonder. Het is deze bovenstaande meditatie die ik daarvoor gebruik. En zo kom je steeds dieper en kom je steeds meer in je diepe kern van je eigen bron. Jouw Goddelijke punt in jezelf. Je eigen zelfgenezend vermogen. En zo word je steeds meer heel en gezond. Gefeliciteerd! Om van daar uit te gaan leven is pas het echte leven. Het is geen reset maar het is The great awakening. Om ons naar de totale bron te brengen.

Vul al je chakra’s met liefde voor jezelf. Succes.

Waar word je blij van!

01-10-2021

Al deze onderstaande ideeën kosten bijna niks, maar inspireren jezelf wel dat je één mag zijn met je creativiteit en de natuur en al je zintuigen. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven. Zodat je de herfst goed kunt beginnen.

Fijne herfsttijd gewenst.

Tijd nemen voor jezelf.

Wandelen in de bossen. Langs de zee lopen. Dag de telefoon uit laten. Leuk boek lezen uit de ruilbieb. Wandelen bij kasteel in Dussen en dan via het pondje weer teruggaan. Naar het Maria labyrint is Wernhout. Kijkje nemen bij de plantenbieb. In je park wandelen. Eikeltjes planten. Naar Pater Pio bij de Meerseldreef. In Etten-Leur bij de Evenaar naar de eekhoorntjes kijken. Oude gebouwen bezoeken. Happy Stones verven en daarna ergens wegleggen.

Maak een runnen set van 24 leuke steentjes. Wandelen bij het Catharina dal. Potluk dineer. Iedereen brengt wat mee. Dansen op leuke muziek. Mandala maken en inkleuren. Alle oude restjes drank opdrinken. Muziek luisteren waar je blij van wordt. Een meditatie doen. Bak een gezond taartje. Tel de vogels in je tuin. Oude Dvd’s kijken bijvoorbeeld Harry Potter. Naar Drimmelen fietsen en daar een visje eten. Bootjes tellen. Klavertjes 4 zoeken. Puzzelboek maken. Gezellig oude anekdotes vertellen als verhalen. Samen Lachen. Kleedjes haken. Plantenhanger knopen. Van oude spullen en kleding weer iets nieuws maken. Gratis cursussen doen. Kringloop bezoeken. Herfst tafel maken met spullen uit het bos. Lachsessie hebben. Pompoen uit hollen en kaarsje erin maken.

Deurkrans maken met herfstspullen. Outlander kijken op Netflix. Brood bakken. Van oude sierraden weer iets nieuws maken. De gratis meubelen ophalen, opknappen en door verkopen. Iets goeds doen voor een ander. Iemand een compliment geven. Bloemen drogen. Liefde sturen. Lekker lang in een ligbad liggen. Iets liefs doen voor jezelf. Iets doen wat je altijd al had willen doen. Genieten van je kinderen en/of huisdieren. Of van de elementen aarde, lucht, hout, vuur en ether. Zon en de Maan, sterren en geniet van de beweging naar liefde en vooruitgang.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Positief denken!

01-09-2021

Krijgen we het voor elkaar om allemaal een energielijn te maken van de hemel tot de kern van de aarde, en zo ons lichaam positief te maken en te houden zodat we er lichter van worden?

Fijne maand vol liefde en wijsheid gewenst.

Ga in je eigen energie staan, en blijf van elkaars energie af.

Als we niet naar ons gevoel willen, gaan we rennen en steeds sneller lopen. Maar het is juist belangrijk om vooral je rust te pakken en liefdevol en positief naar jezelf te zijn. Dat is een hele ommezwaai die niet ineens gerealiseerd kan worden, maar wel haalbaar is. Positief zijn is ook een manier van denken, het zit heel veel in oude weggezette conditioneringen. Door goed naar jezelf te leren luisteren zul je merken dat sommige stukken niet van jou zijn. Maar oude zinnen die je “moeder” herhaalde. Of iemand die je nog kent van je school. En het is belangrijk omdat te gaan resetten. Door er positieve zinnen op te gaan zetten. En mooie affirmaties te gaan maken voor jezelf en ze op je spiegel te plakken. En zo je hoofd andere betere gedachtes te gaan geven en te overschrijven. Door invloed te krijgen op onbewuste breinprocessen.

IK HOU VAN MEZELF

en dat in de spiegel gaan durven zeggen en er ook nog een goed gevoel aan over houden, is een heel belangrijk begin. Als ik gezond ben, dan ben ik pas gelukkig Als ik een goede relatie heb, dan ben ik pas gelukkig.

MAAR HET IS ANDERSOM.

Als ik gelukkig ben dan, blijf ik gezond, heb ik een goede relatie.
• 42% van de rijke mensen daarvan is 40% ongelukkig.
• Gezondheid, de loterij winnen, huis bepalen maar 15% van ons geluk.
• Keuzes maken of bevrediging zoeken geven maar een paar uur geluk.

DE POSITIEVE PSYCHOLOGIE!

Blije mensen zijn meestal gezonde mensen.

Het welzijn van alles, zelfs de planeet.

Het collectieve geluk is beter dan oorlog, daarom maak elkaar gelukkig.


Van loslaten naar dromen!

01-08-2021

Loslaten hoef niet dramatisch of pijnlijk te zijn. Loslaten en het verleden achter je laten. Jezelf echt toestaan om het los te laten. Loslaten als een ballon aan een draadje. En dan een nieuwe manier vinden om jezelf te zijn en je dromen waar te maken. Jezelf op te beuren.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Het is nu tijd voor nieuwe dingen. Een nieuwe focus, een nieuw pad. Ieder nieuw inzicht, iedere nieuwe persoonlijke ontwikkeling. Een nieuwe stap van groeien en bloeien en ervaren. Er bestaat geen schuld. Er bestaat geen fout. Alles is educatie, leerprocessen. Creëren en manifesteren, bewustwording voor velen. Moeiteloos zelf doen in plaats van het te forceren. Het collectieve, de witte trillende stroom, die is er gewoon.

Om nieuwe energie te krijgen: spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel. En jezelf weer vrij te gaan voelen. Dat jij mensen weer aan het lachen kunt maken en zij jou. Vreugde en blijdschap. Je zintuigen weer prikkelen met kleur, geur en smaak. De schoonheid van alles weer ontdekken.

Een glimlach geeft je weer energie en licht in je hart. Je levenskracht weer voelen stromen. Een stralend spel van licht, geluk, vreugde en goedheid.

Tot richting vervulling van je dromen. Projectie is manifestatie ten top, dus geef jezelf het licht en de bloemen die jij zelf verdient.

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Schuld bestaat niet!

01-07-2021

Wij zijn op aarde om te leren. De aarde is een grote leer-aarde. Schuld, schuld door mijn grote schuld. Is er zo ingepeperd. Dat is handig voor de mensen die graag onderdrukken en andere mensen angstig maken. Schuld bestaat niet. Want dan zou je nooit iets kunnen leren. Dus leren is met vallen en opstaan. Of een klein foutje maken. Maar het woord schuld geeft daar een veel te zware lading aan.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

“Als alles precies is zoals het nu hoort te zijn”

Gaat alles precies zo, als het licht de hoge trilling het voor ons geleid heeft.

Je ziel mag de kans hebben om te leren.

Voel maar eens in.

En kijk bij jezelf waar je jezelf je gehele leven al de schuld voor gaf. Laat het los. Laat het los. Bevrijd jezelf.

En geef jezelf liefde die jij verdient. Je bent een Schat vol met eigen wijsheid. Nooit vergeten hé.

Fijne maand vol liefde en wijsheid gewenst.

Petra Busio

Het subtiele lichaam

01-05-2021

Chakra’s zijn eigenlijk energieknooppunten. De zeven chakra’s zitten als het ware aan ‘de oppervlakte’ van ons lichaam. Beschadigde chakra’s kunnen ons in onbalans brengen. Ons auraveld is heel gevoelig en staat in verbinding met de chakra’s.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Deze energielichamen zijn ook heel goed te behandelen door mij.

Door je goed te aarden en je energiesysteem in balans te brengen voel je jezelf veel beter in je lichaam.

Wanneer ik iemand tijdens een consult ga behandelen, ‘kijk’ ik eerst wat de chakra’s mij zeggen en vervolgens pak ik die ervaring op met de betrokken meridianen. Door deze nu te behandelen voor dat wil zeggen stimuleren door manipuleren en helen na kun je de betrokken organen activeren of tot rust brengen. Je kunt daardoor veel verschillende klachten laten behandelen.

Gezondheid is in mijn ogen niet altijd een zaak van afwezigheid van ziekte. Wij moeten er ook zelf aan willen werken om onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid bewust te doorleven, hoe moeilijk dat soms ook lijkt te zijn. Tijdens bijvoorbeeld rouw, angst, boosheid of een teleurstelling. Loslaten van oude emoties en oude verhalen kan soms een hele opluchting zijn. Bijvoorbeeld bij iemand die zwijgplicht heeft, het geeft je daardoor ook veel meer innerlijke rust. En je gaat op een positieve manier stromen. Je krijgt een diepere bewustwording van wie je nu werkelijk van binnen authentiek bent. Mijn behandelingen worden door de meeste aanvullende zorgverzekeraars vergoed.

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Grote lente opruiming

01-04-2021

En als we dan in vrijheid alles losgelaten hebben. En we krijgen ruimte, rust en regelmaat. Dan wordt het tijd om alles rondom je heen op te ruimen.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

HOOFD: Op zolder of hoge kasten, oude papieren. HART: Kamer en mooie dierbare spullen en foto’s. MAAG: Alle spullen die in de keuken staan en oud voedsel bijvoorbeeld koelkast en kast. HEUPEN EN ONDERBUIK: Kelder en andere lage kasten, rommelhoeken. BENEN EN VOETEN: Plinten en bergruimten schuur enzovoort. En zo spiegelt je lichaam je huis en je huis je lichaam. Dus als er rust komt in je huis komt er rust in je lichaam en andersom. Als je oude blokkades in je lichaam opruimt, ga je dat soms automatisch ook in je huis doen. Je ziet vaak dat mensen
- als ze zichzelf ontdaan hebben van oude emoties
- de grote schoonmaak in en rondom het huis gaan doen. Opruimen werkt dan heel verhelderend en inzichtelijk. Je krijgt daar ook letterlijk je vrijheid door terug, je gaat minder af doen en je hoeft minder te onthouden en ook niet meer mee te slepen. Dus loslaten doe je van binnen en ook van buiten in en rondom je heen. En soms werkt het ook andersom. Doordat je opruimt komt er van binnen van alles los.

Veel succes met de schoonmaak, je blijft er gezond van!

Vrijkaart tot bevrijding!

01-02-2021

Om bevrijding vanuit je hart te krijgen, zo’n liefde en vooral je zelfliefde te overwinnen. Zodat je jouw gevoel van beperkt zijn of gevangen zijn, of je gevoel van strijd met de hogere machten stil kunt leggen. En het vooral ook gewoon los mag laten. Je kunt er zelf voor kiezen je er gewoon van te bevrijden, zo alles wat negatief voelt los te laten en te helen. Laat schuld voor altijd los en zet daar geen angst op maar juist bevrijdende kracht.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

De slaafsheid mag los, je mag je weer vrij voelen. STOP met vechten en dans met God de vrijheid te gemoed.

HOE DAN: Ga rustig zitten op een stoel met je handpalmen naar boven, vraag aan boven of je de liefdesenergie mag ontvangen, het gaat jou een kaartje geven tot bevrijding. Zacht en liefdevol vraag je drie keer hardop: “Dankbaar ontvang ik de onvoorwaardelijke bevrijding van de strijd die, In mijn lichaam, rondom mijn lichaam en op aarde nodig is. Omdat mijn geest en mijn ziel er pijn van doen. Ik dank God vanuit mijn hart en vraag onvoorwaardelijk om bevrijding van de strijd. Bevrijd mij en stel mij in staat om in de nieuwe tijd met mijn nieuw bewustzijn een nieuw leven te beginnen zodat ik vrede in mijn hart mag ervaren. Ik doe een beroep op allen die onvoorwaardelijk van mij houden, om mij te helpen helen en aanpassen, van mijn emoties, ziel, geest en liefdesenergie. Laat mij alstublieft één worden met mijn bevrijding. Ik ben vrij. Ik ben vrij. Ik ben vrij.” Met vrede in mijn hart en dankbaarheid in mijn geest.

Bron van nieuwe kracht

01-12-2020

Heb je last van alle onrust rondom corona? Blijf je vastzitten in oude patronen en weet je niet hoe het anders kan? Heb je last van fysieke of emotionele blokkades die je verhinderen om voluit te leven? Energetische therapeut Petra Busio helpt mensen al bijna twintig jaar bij het vinden van innerlijke rust en kracht.

Onrustige tijden Het zijn onrustige tijden en veel mensen ondervinden daar last van. Alle onvrede en onzekerheid rondom bijvoorbeeld corona zorgen voor angst, frustratie en blokkades. Maar eigenlijk is dit precies het goede moment om naar binnen te keren en om oude emoties op te ruimen. Petra legt uit: “Ik zie dat veel mensen op dit moment angstig zijn en gronding missen. Het voelt verleidelijk om je frustraties bij anderen neer te leggen, maar dit is het uitgelezen moment om je eigen binnenste op te schonen en je angst om te zetten naar kracht.

Op externe factoren hebben we niet altijd invloed, maar wel op hoe we daar zelf mee omgaan.” Jarenlange ervaring Petra richtte haar praktijk in 2003 op en heeft verschillende opleidingen en cursussen gedaan om zo multidisciplinair mogelijk te kunnen werken. Zo kan ze precies de behandeling uitvoeren die bij jouw hulpvraag aansluit. Petra werkt met energetisch genezen, magnetiseren, handoplegging, paranormale therapie en nog heel veel meer: “Ik noem mezelf een energetische huisarts, omdat ik een heel diverse manier van werken aanbied en precies op maat kan werken bij wat mensen nodig hebben. Bij mij in de praktijk varieert het van HSP-kinderen tot mensen op leeftijd, van advocate tot vuilnisman. Ik kan mezelf goed afstemmen op iedereen en dat vind ik ook heel leuk om te doen.” Innerlijke rust Heb je last van oude trauma’s, emotionele blokkades, oude pijn vanuit je familiesituatie of lichamelijke klachten die maar niet overgaan en waar de reguliere zorg geen verklaring voor kan vinden? Petra helpt je om dat wat vast zit in beweging te krijgen, waardoor energie weer gaat stromen en je dichter bij jezelf komt: “In mijn praktijk pellen we samen je oude emotionele lagen af, doorbreken we de blokkade en leer ik je beter te gronden en meer in je lichaam te komen. Zo vind je innerlijke rust en wordt je oude pijn een bron van nieuwe kracht!” Kerstchanneling Petra’s aanpak is zeer veelzijdig. Zo werkt ze praktijkgericht en vanuit medische kennis over het lichaam, maar ze werkt ook met energetische geneeswijzen en paranormale therapie. Een paar keer per jaar geeft Petra een paranormale reading voor een kleine groep mensen. Deze channelingsessies zijn qua insteek vergelijkbaar met de shows van Derek Ogilvie, maar dan op kleinere schaal. Je kunt je voor haar kerstchanneling op maandagavond 21 december van tevoren aanmelden per email. Voor meer informatie over deze reading of Petra’s manier van werken kun je ook op haar website terecht.

Doorbreek oude patronen en kom in je kracht!

Discipline en bestaansrecht

01-10-2020

Dat stuk hebben we allemaal vanaf de geboorte meegekregen. En in dat aardoppervlak zit een magnetisch schild van ongeveer één meter doorsnee. Als we via de onderbuik(navel) ademen gaat de energie via onze voeten de aarde in. En gaan we gronden.

En komen we in contact met onze stroming. Die stroming voert oude energie af naar de aarde en geeft nieuwe magnetisch energie als aanvoer weer terug. Zo gaat oude spanning weg, schone energie schoont je lichaam op. Daar is discipline voor nodig om af en toe eens op je ademstroom te letten, voeten goed op de aarde laten staan en je stuit(staartbeen) goed naar de aarde gericht te houden. Door je daarvan bewust te worden en te voelen en kijken “waar is mijn ademhaling nu” Leer je gezond en geaard te leven, krijg je rust en voel je jezelf beter. Succes.

Levensenergie

01-12-2017

Ieder mens beschikt over een zelfgenezend vermogen

En het niet goed functioneren van lichaam en geest kan het effect zijn van een gebrek aan of blokkades van de levensenergie. 

 

Natuurgeneeskundige Petra Busio kan blokkades in deze energie waarnemen en duiden en hiermee de oorzaak van klachten vaststellen. 

 

Hoe dan verder?

“Als ik de klacht heb vastgesteld, kan ik door energie door te geven het zelfgenezend vermogen bevorderen. Een proces dat altijd start met het (leeg) laten praten van de cliënt en het achterhalen van diens voorgeschiedenis. Het menselijk lichaam is voor mij een soort plattegrond waar ik heel veel uit kan lezen en dat, gecombineerd met het voorgesprek, bepaalt voor mij de manier van behandelen.”

 

Goed opgeleid

“Inmiddels doe ik dit werk alweer ruim vijftien jaar, waarvan de laatste tien jaar in mijn eigen praktijk aan huis. Iets wat ooit is gestart door een tip die ik kreeg om mij te gaan verdiepen in het magnetiseren. Naar aanleiding daarvan ben ik de vierjarige Hbo-opleiding Energetische/Paranormale Therapie gaan volgen waardoor ik nu anderen kan helpen met mijn gave en ook anderen hierin begeleid via cursussen. Doordat ik deze beroepsopleiding heb gevolgd, ben ik bovendien een erkend therapeut en zijn er bij veel ziektekosten­verzekeraars mogelijkheden om mijn behandelingen vergoed te krijgen vanuit het aanvullende pakket. Informeer dus zeker eens naar de mogelijkheden.”

 

Op 21 december verzorg ik readings in kerstsferen in de Pannehoef in Oosterhout NBr. Dat doe ik ieder jaar om de koppeling mensen en hemel voor de kerst beter te kunnen verbinden.

 

Voor iedereen

“Mensen – jong en oud – komen bij mij met een heel breed scala aan klachten. Van burn-out tot trauma­ problematiek en reuma. Veel ziektes en aandoeningen van lichamelijke en/of psychische aard kunnen namelijk voor energetische/paranormale therapie in aanmerking komen. Aan mij de taak om al deze mensen te helpen om weer goed in hun levensenergie te komen en zo het zelfgenezend vermogen te stimuleren.”

 

Groetjes Petra Busio.

 

 


Meditatie maart 2020
Audio – 34,0 MB 1261 downloads
Grondingsmeditatie 2
Word – 14,3 KB 1173 downloads
Burn-out Kaart
PDF – 131,6 KB 1188 downloads
5 G Meditatie En Visualisatie Verbeterd
Word – 158,2 KB 1175 downloads
De Kracht Van Slaap 2 Sept 2019
Word – 40,3 KB 1147 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.